Vandalen slopen kerstversiering

(Foto’s) “Het is nog erger dan in Rotterdam”, aldus een aantal toeristen die afgelopen avond arriveerden in Weert. Terwijl ze voor hun boodschappen vanaf de Nieuwe Markt naar de Albert Heijn in de Muntpassage lopen aanschouwen ze vol verbazing de ravage in het winkelcentrum van het ‘rustige’ Weert.

Afgelopen avond hebben een aantal vandalen huisgehouden in de Muntpassage. Daarbij moest de kerstversiering het ontgelden. De kerstbomen zijn omver geduwd en vernield. De vloer van het winkelcentrum ligt bezaaid met verbrijzelde kerstballen.

De gewaarschuwde politie vrijdagavond meteen een kijkje nemen en stelde ter plaatse een onderzoek in naar de vernielingen. Getuigen die de vernielingen hebben gezien kunnen contact opnemen met de politie Weert via 0900-8844.

[nggallery id=’5850′]