(Foto’s) Aaron Thielens is vrijdagavond uitgeroepen tot de nieuwe prins van V.V. Vreug of Laat.

De 19-jarige Aaron is een zoon van Eric Thielens (Eric van de appel) en Helen Thielens-Wilkens en een broer van Tamara. Tijdens de vastelaovendj periode zal Aaron worden bijgestaan door zijn vriendin Joyce van Loos. Opa en oma van zijn vaders kant zijn Frans Thielens (Frans van de appel) en Lenie Thielens-Weegels, beide mogen dit helaas niet meer mee maken. Opa en oma van zijn moeders kant zijn Sher Wilkens en Mariet Haex (Gebbele Sjang).

Aaron houdt van lekker stappen, uiteraard bij café Vreug of Laat, en leuke dingen doen met mijn familie en of met mijn vriendin.

Adjudaten

Aaron heeft 4 adjudanten aan zijn zijde, te weten:
– Robert Coolen
– Joyce van Loos
– Jan van kessel
– Erwin tullemans

Devies en orde

De kersverse prins van Vreug of Laat is een echte horeca-man. Jarenlang werkte hij bij Mykonos en onlangs is hij begonnen bij restaurant Flavours. Het devies luidt daarom ook als volgt: “Met dieeze gasthieer vuuer-op, zette vae de vastelaovendj oppe kop!! Hij heeft de orde van “T Gasthieërke” ingesteld.