Gevaarlijke boom verwijderd

112 Brandweer Weert Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De brandweer is woensdag omstreeks 12.40 uur gealarmeerd voor stormschade ter hoogte van de kruising Diesterbaan / Herenvennenweg.

Op een perceel stond een boom scheef en deze leunde tegen een aantal takken van een andere boom. De boom dreigde omlaag te vallen. De eigenaar van het perceel wilde het niet op zijn geweten hebben dat de boom op de weg terecht zou komen en daarbij slachtoffers zouden vallen.

De brandweer kwam met een tankautospuit en ladderwagen ter plaatse om de boom te verwijderen. Nadat een aantal takken waren verwijderd viel de boom omlaag en kwam gecontroleerd op het asfalt terecht zonder slachtoffers te maken.

Vanwege de hulpverlening moest de weg even dicht zodat de brandweerlieden hun werk konden doen.

[nggallery id=’5951′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie