Getuigen aanrijding gezocht

Plaats een reactie

Update – Op woensdag 24 januari j.l. omstreeks 17.25 uur heeft op de kruising Emmasingel / Vogelsbleek een ongeval plaatsgevonden waarbij een 13-jarige fietsster en een automobilist bij betrokken waren. Getuigen en/of de bestuurder worden gevraagd om in contact te treden.

De 13-jarige Demi fietste richting de Biest toen ze plotseling werd aangereden. Ze kwam in botsing met een Rode Nissan komende uit de richting van de Vogelsbleek. De auto betreft naar alle waarschijnlijkheid een Nissan Juke welke gemaakt is gemaakt in de periode 2010 t/m 2014. De bestuurder is een man van rond de 55 jaar, brildragend, stevig / fors postuur, haarkleur beginnend grijs.

Demi is hard ten val gekomen, maar op wat schrammen na, heeft ze gelukkig er niks ernstigs aan over gehouden. De bestuurder is gestopt en heeft Demi geholpen op te staan en gevraagd of ze niks mankeerde. Demi was zo beduusd en geschrokken dat ze ‘nee’ antwoordde.

De bestuurder heeft nog gekeken of de fiets het deed en heeft toen, na het oprapen van zijn door de klap verloren kentekenplaat, zijn weg vervolgd.

Helaas heeft de bestuurder niets achtergelaten van identiteit. Graag wil de familie van Demi in contact willen komen met de bestuurder en getuigen die dit ongeval gezien hebben. Alle informatie is welkom.

Je kan contact opnemen via: 06-30463996.

Update

De betrokken bestuurder heeft zich inmiddels gemeld bij de familie. Men is nog wel op zoek naar getuigen. Heb je informatie, dan kun je altijd contact opnemen via bovenstaand telefoonnummer.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie