Boôrebroêdspaar Moêzevângers

Ook dit jaar heeft V.V. de Moêzevângers op Laar een enthousiast gezelschap bij elkaar gevonden. Dit jaar zal het een unieke boerenbruiloft worden. Ze hebben namelijk geen gewone boerenbruiloft maar een gouden huwelijk.

De opzet zal iets anders zijn want deze mensen zijn al heel erg lang getrouwd en vieren een jubileum. Hoe dit eruit ziet dat kun je meemaken op 13 januari tijdens de boerenkielenmis en het feest in het Moêzepalieës. Met trots stellen ze aan jullie voor.

Wiel van Milders Maan en Truud van Notte Guul en Truus van Poel Dreeske en Nel van Lumkes Graadje. Beter bekend als Wiel en Truus Wijen. De
familie van het gouden bruidspaar bestaat uit de kinderen; dochter Angela Coumans met partner voor één avond Geert Ras. Zoon Ivo Daems met lieftallige echtgenote voor één avond Sandra Langendonck en de kleinkinderen Demi Caris en Sam van Nieuwenhoven.

De boerenkielenmis start om 19:00u met in de kerk op Laar. Daarna trekken we door naar ’t Moêzepelieës; Zaal Bee-j Bertje aan de Rietstraat. Ze hopen jullie dan ook allemaal te mogen begroeten want het belooft een super gezellige avond te worden. En zeg nou zelf, zo een unieke bruiloft met een gouden randje wil je toch niet missen? De Moêzevângers zeggen… tot volgende week!