Foto door: Smile Fotografie

Vrijdag 12 januari is tijdens de gala bonte avond, de nog net 31-jarige Guido Peeters uitgeroepen tot Prins Guido de 1e van V.V. De Zoatmaale uit Stramproy.

De in het verenigingsleven bekende hoogheid gaat samen met zijn Prinses Susanne Peeters-Gijsen, hun Secondantenpaar Koen Kwaspen en Anouk Geraats en het Adjudantenpaar Danny Stultjens en Alex Snoeren-Stultjens de komende periode regeren over het Zoatmaalerijk. Prins Guido de 1e regeert onder het motto “Al aaf, alaaf!”. Dit motto linkt naar een van zijn grootste hobbies, de schutterij.

V.V. De Zoatmaale biedt de kersverse Prins Guido de 1e en Prinses Susanne zondag 21 januari 2018 een receptie aan van 11:11 tot 16:11 uur in het gemeenschapshuis De Zaal te Stramproy, dus er is voldoende gelegenheid om zijne dorstlustige hoogheid te feliciteren.

Foto door: Smile Fotografie

1 REACTIE

Comments are closed.