Budel – (Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 10.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Meemortel in Budel.

Een bestelauto met daarachter een aanhanger reed richting Budel. In een bocht begon de lading, een laadbak voor een graafmachine, te schuiven. Het gevolg was dat de aanhanger schaarde en kantelde. Een bestelbus met pakketten die vanuit de andere richting kwam aanrijden botste vervolgens frontaal tegen de aanhanger.

De inzittenden kwamen met de schrik vrij. Uit voorzorg kwam een ambulance ter plaatse. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De pakketbus en aanhanger raakten flink beschadigd. Ook het asfalt had schade opgelopen.

De voertuigen zijn geborgen. De pakketten zijn overgedragen aan een andere bezorgen zodat ze vandaag alsnog op hun plaats van bestemming komen. Het ongeval wordt verder door de verzekering afgehandeld.

1 REACTIE

Comments are closed.