Guido prins Moêzevângers

(foto’s) Guido Smolenaers is zaterdagavond uitgeroepen tot de nieuwe prins van V.V. de Moêzevângers op Laar.

Guido is 22 jaar oud en beter bekend als Gronis. Zijn geliefde partner is Rianne Kunnen. Guido woont samen met zijn vader in de prinselijke residentie en die ligt op de Sint Sebastiaanskapelstraat nummer 7.

Door de week is Guido werkzaam in de logistieke en agrarische sector. Guido is lid van Schutterij Sint Sebastianus Laar en van vriendengroep V.C. Vol Gaas. In zijn vrije tijd mag hij graag een potje bier drinken en is hij niet vies van een feestje vieren.

Zijn adjudanten zijn Eric Ament met partner Ilse Boonen, Nick Dirckx en John Peeters.  

De orde van Prins Guido I is: ‘t Raâtdreijerke

Hij gaat de vastelaovendj van Laar voorop met zijn devies: Steur aanne kânt, Pilske inne hânt, Fieëstendj dooër ‘t Moêzelânt.

[nggallery id=’5968′]