Na bijna 33 jaar stoppen de eigenaren Toos en Mathieu Kluskens met de kapsalon op de Dries in Weert. Deze tijd is gevuld met veel mooie ervaringen, passie voor het kappersvak en het delen van verhalen met klanten.

Vanaf 1 februari a.s. gaan Chantal, Sandra en Steffie de salon overnemen. De dames werken gaan vol frisse zin aan de slag in de oude vertrouwde omgeving maar onder de nieuwe naam “Studio Kiebes”.

Terugblik

Als Toos en Mathieu terugblikken vinden ze het vooral fijn dat de klanten hun werk wisten te waarderen en hen trouw zijn gebleven. “Dit succes is niet alleen aan ons te danken maar ook aan onze medewerksters. Daarom vinden we het ook heel fijn dat Sandra, Steffie en Chantal dit overnemen”, zo vertellen ze. Ze willen de dames vooral meegeven dat ze als een mooie dienstverlening mogen zien voor de mensen van Weert en omgeving. “Veel succes voor Sandra, Steffie en Chantal. Alle klanten bedankt voor al die jaren”, aldus Toos en Mathieu.

De Dries

De kapsalon draait al jaren succesvol op de Dries in Weert. Op de Dries is een diversiteit een winkeliers te vinden. Op de vraag: welke winkel zouden jullie graag nog op de Dries willen zien, antwoorden ze: een drogisterij. Deze suggestie hebben ze al meermaals van klanten gehoord.

Nieuwe naam

Kapsalon Mathieu krijgt de nieuwe naam Studio Kiebes. Men wilde iets origineels en uiteindelijk ook iets in het dialect. Omdat de zaak in Weert ligt zijn we in het Weerter woordenboek gaan zoeken en kwamen we Kiebes tegen, wat ‘hoofd’ betekent in het Nederlands.

Knippen zit in de vingers

De dames van Studio Kiebes hebben al heel wat ervaring. Sandra (40) uit Nederweert was al 21 jaar in dienst bij Kapsalon Mathieu. Steffie (32) uit Stramproy was 11 jaar in dienst en Chantal (30) uit Weert 5 jaar.

Bekijk meer informatie: https://www.facebook.com/studiokiebes/