Backstage bij het Munttheater

Plaats een reactie

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van het Munttheater? Dat kan tijdens het Nationaal Theaterweekend op vrijdagmiddag 26 januari om 14:00, 15:00 en 16:00 uur.

Je wordt uitgenodigd voor een rondleiding door het theater, om een kijkje te nemen in o.a. de artiestenfoyer, de kleedkamers en op het toneel. Ook kun je zien hoe er voorbereidingen worden getroffen voor een theatervoorstelling. De rondleiding is gratis, maar het aantal deelnemers is beperkt. Je kan reserveren via de site van het Munttheaterwww.munttheater.nl/theaterweekend2018.

Naast deze rondleiding zijn er tijdens dit Nationaal Theaterweekend drie topvoorstellingen voor maar €10,- per kaartje te bezoeken. Vrijdag 26 februari neemt de energieke band Vezpa je mee op reis naar de aanstekelijke popmuziek van de jaren ’50 en ’60 in de gloednieuwe show ‘From Memphis to Liverpool’. Zondagmorgen 28 februari is voor de kleuters: ‘Ik zou wel een kindje lusten’ door Joes Boonen (kinderen €7,50) is een vrolijke interactieve voorstelling, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek. Zondagavond is het tijd voor cabaret met de Brabantse Mark van de Veerdonk. Zijn 15e voorstelling ‘Kaaskleum’ gaat over Het Menselijke Tekort.

Directeur Brigitte van Eck: ‘Dit weekend is voor iedereen die normaal gesproken niet zo snel een theater bezoekt, dé gelegenheid om op een hele laagdrempelige manier kennis te maken met de bijzondere beleving van een theatervoorstelling’.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.munttheater.nl/agenda of via de Theaterkassa 0495-513575.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie