Lei & Hannie prinsenpaar Heiknuiters

Plaats een reactie

Mogen we ons even voorstellen … wij zijn Prins Lei II & Prinses Hannie, het nieuwe prinsenpaar van CV De Heiknuiters uit Altweerterheide en we zijn ontzettend vereerd dat deze erefunctie dit jaar aan ons is gegund. We zijn getrouwd en wonen sinds een paar jaar op de op de plek waar ik ben geboren en opgegroeid.

In het dagelijkse leven werk ik als supply chain manager bij VDL in Helmond en mijn prinses werkt in de zorg bij ’t Land van Horne. In het weekend werk ik graag buiten in onze tuin en voetbal ik ook nog met de veteranen van SV Altweerterheide. Samen gaan we graag op vakantie of wandelen en fietsen we graag in de omgeving van ons dorp Altweerterheide.

Mensen kennen ons misschien ook van VV ’t Leste Momênt, een hechte vriendengroep waarmee we al heel wat jaren samen vastelaovendj vieren. Onze adjudanten Petra Vaes, Wil Heijmans, Peter Mols & Hans Heijmans zijn ook echte vastelaovendj-gekke en komen ook allemaal uit dezelfde groep. Wij vinden het prachtig dat wij dit jaar met deze vier super-adjudanten voorop mogen gaan in de vastelaovendj van Altweerterheide.

Ik heb de orde vanne “Spraekstâlmeîster” ingesteld en de mensen die de laatste jaren op zondag naar Altweerterheide Kermis zijn geweest, weten wel dat ik daar elke jaar de “Hei-j Land Games” van het nodige commentaar voorzie. We hopen dat veel mensen, jong en oud, dit seizoen gaan aantreffen op een of meerdere vastelaovendj-festiviteiten in ons dorp Altweerterheide. We maken er dan samen een prachtig feest van onder ons devies:

Vastelaovendj, det veere vae same!

Altwieerthei-j Alaaf, Altwieerthei-j Alaaf, Altwieerthei-j Alaaf

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie