Nieuwjaarsconcert Sint Antonius

Op zondag 7 januari 2018 zal de Stedelijke Harmonie Sint Antonius het nieuwe jaar muzikaal inluiden met haar traditionele nieuwjaarsconcert.

Het concert vindt voor de 3e maal plaats in muziekcentrum De Bosuil. Tijdens dit nieuwjaarsconcert heeft de Stedelijke ook in 2018 weer een aantal jubilarissen en zij zullen dan ook tijdens dit concert in het zonnetje worden gezet. Het nieuwjaarsconcert heeft dit jaar dan ook als thema: Muziek voor Iedereen.

Met dank aan Peter Verkennis en alle vrijwilligers van De Bosuil die dit nieuwjaarsconcert weer mogelijk maken voor onze harmonie. Het optreden van ‘De Stedelijke’ in De Bosuil is een muziekcentrum dat zowel oudere als jongere bezoekers trekt. De jeugd is een doelgroep die ‘De Stedelijke’ ook graag met haar nieuwjaarsconcert wil bereiken. Alle bezoekers zijn dus van harte welkom en de entree is gratis.

Naast een aantal werken gelinkt aan het Van Horne jaar zullen echte harmonie werken klinken. Maar ook het lichte repertoire zal volgens goede Antonius traditie royaal aan bod komen. Zang solisten Robbie Snoek en John Janssen zullen afzonderlijk maar ook als duo optreden in werken van o.a. Andre Hazes, Tom Jones , Ge Reinders Wim Sonneveld.

De zaal gaat open om 10.30 uur. Het concert begint om 11.00 uur en duurt tot ca. 13.00 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Muziekcentrum De Bosuil is gelegen aan de Ringbaan-Noord, Vrakkerveld 2c (Boshoven) in Weert.

Voor mee informatie over de locatie kun je terecht op http://www.debosuil.nl.