(Foto’s) De winkelstrip aan de Limburglaan is weer een nieuwe zaak rijker. Vandaag werd Royal Food Corner officieel geopend.

De opening gebeurde in het bijzijn van burgemeester Heijmans. Samen met de broers Simsek, de eigenaren van de nieuwe zaak, werd de officiële opening verricht. Na een korte toespraak werd het rode lint doorgeknipt.

In het pand was voorheen Keurslagerij Theo Carbijn gevestigd. Nadat het pand een lange periode heeft leeggestaan heeft het nu weer een invulling gekregen door twee jonge ondernemers. Voordat de opening kon plaatsvinden moest er natuurlijk wel het nodige verbouwd worden. Tot en met vandaag was men nog druk bezig om de puntjes op de i te zetten, maar het resultaat is er dan ook naar.

Royal Food Corner is vanaf vrijdag open voor het grote publiek. In de zaak kun je terecht voor o.a. (belegde) broodjes, kebab, friet en snacks. Om de mensen voordelig kennis te laten maken wordt er morgen 50% korting gegeven op de meeste producten m.u.v. friet, snacks en drank.

Bekijk meer info via: https://www.facebook.com/Royal-Food-Corner-128159257858433/.