Tout Pour Toi ‘blijft plakken’

(Foto’s) Modewinkel Tout Pour Toi heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. In 2012 (tijdens de economische crisis) begon Marina met haar winkel aan de Moesemanstraat in Nederweert. Vier jaar laten begon ze met een pop-up store in de Maasstraat en sindsdien wil ze niet meer weg uit Weert.

In november 2016 deed de mogelijkheid zich voor om in de Maasstraat een (tijdelijke) pop-up store te beginnen. “Leuke kans!”, dacht Marina. De bedoeling was destijds om na enkele maanden terug te keren naar Nederweert. Het beviel haar echter zo goed in Weert dat ze de winkel in Nederweert op slot deed en met Tout Pour Toi in Weert is “blijven plakken”.

In de Maasstraat startte ze ment kinderkleding. De zaak groeide en na anderhalf jaar op de Maasstraat 8 te hebben gezeten kon ze verhuizen naar een grote pand: Maastraat 7, voorheen Top1Toys. Het was een goede zet, de modewinkel groeide verder, echter was de vestiging maar tijdelijk.

Marina hoorde dat het mooie monumentale pand aan de Maasstraat 9 beschikbaar kwam en voor haar was de cirkel dan ook meteen rond. Ze vestigde zich met Tout Pour Toi in het pand dat recentelijk haar deuren opende. “Dit is helemaal mijn ding en voorlopig ben ik dan ook niet meer van plan te verhuizen! Ik heb mijn plekje gevonden!”, aldus Marina.

Bij Tout Pour Toi kun je terecht voor sieraden, dames- en kinderkleding (jongens en meisjes) van onder andere de merken: Nikkie, Nik&Nik en Jacky Luxury. Het nieuwe pand biedt de gelegenheid om het assortiment nog verder uit te breiden en een nog bredere doelgroep aan te spreken. Ben je nieuwsgierig? Je bent altijd van harte welkom voor een kopje koffie.

Meer info: https://www.facebook.com/Toutpourtoinederweert/

Bekijk een sfeerimpressie van de nieuwe winkel.