Tribute to the Cats Band

Foto door: Cora Surie-Hendriks

Nederweert-Eind – Op 12 mei 2018 komt de “Tribute to the Cats Band” weer naar Nederweert-Eind. Dit keer organiseert Stichting “Cuba Adelante” deze gezellige avond vol met muziek van The Cats uit de 60’er, 70’er en 80’er jaren.

De grote hits zoals What a crazy life, Turn around and start again, Lea, Why, Trying to explain, Be my day, Jukebox en natuurlijk hun grootste hit One way wind. Een avondvullend programma waarbij jong en oud hun herinneringen uit vervlogen tijd weer ophalen. In de regio hebben ze inmiddels al diverse malen opgetreden en trekken volle zalen. Voor wie eenmaal een keertje geweest is zal dat dan ook niet de laatste keer zijn.

Stichting “Cuba Adelante” organiseert deze avond om het werk wat ze doen voor hulp in Cuba, financieel te ondersteunen. De 4 weeshuizen welke ze nu helpen krijgen het steeds moeilijker, dit door de economische omstandigheden en daarbij komen er ook nog eens regelmatig orkanen voor. Eten en bouwmaterialen worden hierdoor steeds duurder, hun budget is vaak niet toereikend om een behoorlijk welzijn voor de kinderen te creëren.

Daarom wil de organisatie dan ook iedereen deze avond van harte aanbevelen; de bezoekers een heerlijke avond en de Stichting kan weer iets goeds voor de mensen in Cuba betekenen. De kaarten zijn op deze avond €2,00 duurder, als bijdrage voor de stichting (dat is 1 drankje minder op de gehele avond).

Gegevens

De zaal gaat open om 20.00 uur, de kaarten kosten € 23,00.
Aanvang concert: 21.30 uur.
Adres: Pastoor Maesplein 13 in Nederweert-Eind.

Meer informatie: http://www.stichtingcubaadelante.nl