Jeugdboerenbruidspaar Schäöpkes

Algemeen Vastelaovendj Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Op het zéér druk bezochte Jeugdboorebâl van V.V. De Schäöpkes van ’t Groenewoud is door Jeugdprins Juwin I op zaterdag 13 januari als Jeugdboerenbruidspaar in de onecht verbonden”Julian Puts en Lotte Hermans

Het bruidje woont op de Overweertstraat en is een dochter van Rik en Yvonne Hermans. Ze is gek op turnen en is heel veel uurtjes per week te vinden bij Gymnastiekvereniging Jan van Weert. Ze is graag samen met haar broer Luuk want die twee kunnen elkaar voor geen goud missen. Later wil ze veearts worden en ze spaart al voor een eigen paard.

De bruidegom woont op de Walburgisstraat en is een zoon van René Puts en Saskia Kwaspen. Gamen is zijn lust en zijn leven en hij heeft zelfs een eigen YouTube kanaal. Hij heeft het erg gezellig met zijn 7 broers en zussen. Wat hij later worden wil dat weet hij nog niet maar dat zal vast en zeker goed gaan komen.

Ze zitten beide in groep 6 van Basisschool “Aan de Bron”

Als getuigen traden op de adjudanten van Jeugdprins Juwin I, Marieke Brils en Bastiaan Feij

Deze avond was super geslaagd mede door de muzikale begeleiding van “Aod Jeugdpreens” DJ Dennis, die er een groot feest van wist te maken!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie