Binnenkort openen op de Oelemarkt een tweetal nieuwe kroegen hun deuren. Een mooie opsteker voor het uitgaansplein. De panden waar voorheen Café Os Mam en TimoZ in waren gevestigd worden momenteel onder handen genomen.

Cafe VIX

Aan de Oelemarkt 20 (voorheen Os Mam) komt Café VIX. Een kroeg waar je straks kan gaan genieten van o.a. een (speciaal) biertje en wat lekkers erbij. De jonge ondernemer uit Roermond heeft enorm veel zin om weer leven in de brouwerij te brengen. Het pand stond sinds augustus 2016 leeg. Café VIX zal ook overdag haar deuren gaan openen. Naar verwachting zal het café begin februari haar deuren openen.

Meer info: https://www.facebook.com/CafeVix/

Ierse Pub

Ook in het pand waar voorheen TimoZ in was gevestigd wordt volop geklust. Hier komt een “Irish Pub”, zo bevestigt de nieuwe uitbaatster. Ook hier kun je straks genieten van een drankje en wordt er een kleine eetkaart aangeboden. Verder zullen op een groot scherm sportwedstrijden worden getoond. Naar verwachting opent dit nieuwe cafe begin maart.