(Foto’s) Deze week zijn de deuren van een vernieuwde Eetkamer De Oude Schut geopend. Gideon Janssen en Ryan Welten namen in november 2017 de zaak over.

De weken daarna is men aan de slag gegaan met de voorbereidingen. De heren en hun team hebben de afgelopen weken hard gewerkt om de zaak een nieuwe impuls te geven. Het restaurant moest even dicht zodat het onderhanden kon worden genomen. Wie nu de Oude Schut bezoekt komt nog altijd in een gezellig knus restaurant terecht, maar met de nodige aanpassingen heeft men toch een eigen sfeer kunnen creƫren. Zo is er o.a. een andere kleurstelling en verlichting toegepast.

Kunstenaars

Ook is men de samenwerking aangegaan met kunstenaars Jan Mennen en Ton Piepers die voor de bijzondere aankleding aan de muren hebben gezorgd. Van hen zijn diverse schilderijen te bezichtigen.

Opening

Afgelopen dinsdag is het vernieuwde restaurant geopend en het team staat te popelen om haar gasten te voorzien van een hapje en een drankje. Je kan er terecht van lunch en diner. Ook het naastgelegen proeflokaal is overgenomen waar feestjes en partijen kunnen worden gehouden.

Meer info kun je vinden via: https://www.facebook.com/deoudeschut/.