Fotograaf: Govert de Roos ontwerp: Gijs Kuijper

Win twee kaarten voor de cabaretvoorstelling van Erik van Muiswinkel op zaterdag 3 februari in het Munttheater.

Erik van Muiswinkel speelde in zeven jaar tijd twee Oudejaarsconferences, drie toneelstukken en drie avondvullende solo-shows. Vorig jaar werd Van Muiswinkel lid van de ‘Bende van Tien’, een beweging van Nederlandse burgers die 15 maart 2017 op de PvdA stemden. Hij is een ouderwets voorvechter van de publieke zaak, mensenrechten en internationale solidariteit, die in het Nieuwe Europa zijn kippenborstje dus nat kan maken. Maar tot die tijd geldt: als je hem nodig hebt, staat hij er. Erik van Muiswinkel komt met ‘De Oplossing’ naar het Munttheater. Een theatrale loutering in vijf bedrijven. Want het is ook een keertje mooi geweest.

Wil jij kans maken op twee kaarten voor deze voorstelling? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag vul het formulier in en wie weet win jij wel twee kaarten! De winnaar krijgt in de week voorafgaand aan de voorstelling persoonlijk bericht.

Voor tickets & info:

https://www.munttheater.nl/agenda/erik-van-muiswinkel/

Video via Youtube

https://youtu.be/An4gCFFG6n8

1 REACTIE

Comments are closed.