Gouden Rog naar C.V. de Doorzetters

(Foto’s) Op zondagmiddag 11 februari 2018 heeft de grote optocht van Stadsvastelaovendjvereiniging de Rogstaekers door de binnenstad van Weert getrokken.

Daar waar het s ’morgens nog plensde van de regen veranderde het weer bij de start van de stoet in een aangenaam zonnetje. De dikke rijen toeschouwers, die wederom de Rogstaekers stad bezochten, hebben samen met Preens Phil 1e en Jeugdpreens Sep 2e naar een kleurrijk en amusant schouwspel kunnen kijken. Voor Vorst Stan was dit zijn eerste optocht als Vorst van de Rogstaekers en hij wenste vanaf de Raad van Elf wagen iedereen een zalige vastelaovendj toe.

Gouden Rog

De uitslag van de optocht is volgens de jury dat de felbegeerde Gouden Rog naar C.V. de Doorzetters uit Soerendonk gaat met hun motto: Wa’n heerlijk fisje.

Andere prijswinnaars

De overige categorieprijzen zijn: winnaar van de Knauwelpriees: V.V. Poelepetaote & Hâllef um met het motto: ’t Mót neet gekker waere. Kerkelijke Harmonie St Joseph 1880 met de uitbeelding: Van Horne waertj herdachtj wint de Harmonieprijs.

Bekijk de volledige uitslag

http://iwdg.nl/2BmJc0w