PSW Inspiratiemarkt op 14 maart

Al ruim 60 jaar zet PSW zich in voor kinderen en volwassen met een verstandelijke beperking. In al die jaren hebben de medewerkers veel kennis en kunde opgedaan die ze graag willen delen.

In de Week van Zorg en Welzijn biedt PSW interessante workshops over het omgaan met jongeren met een beperking en bijkomende problematiek (LVB) en over hoe je creatief kunt leren denken. Daarnaast is er een inspiratiemarkt met leuke activiteiten en een vacature-café voor iedereen die geïnteresseerd is in een baan bij PSW.

Aanmelden en meer informatie: psw.nl/nieuws.

Informatie

Datum: Woensdag 14 maart 15.00 tot 18.30 uur
Locatie: Creatief Centrum in Weert, Graafschap Hornelaan 88 6004 HS Weert

Je kunt op elk willekeurig tijdstip binnenlopen of je aanmelden voor een leerzame workshop. De koffie, thee en eigengemaakt lekkers staan klaar. Het wordt niet alleen een gezellige middag, je loopt met nieuwe inzichten weer naar buiten.