Snelweg A2 dicht na ongeval

112 Reageer 1 min. leestijd

Maarheeze – (Foto’s) De hulpdiensten zijn maandagochtend omstreeks 10.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 tussen Weert en Eindhoven.

In de noordelijke rijrichting waren tussen Maarheeze en Leende waren drie personenauto’s en een bestelbus tegen elkaar gebotst. Een van de betrokken bestuursters raakte hierbij lichtgewond. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittenden kwamen met de schrik vrij. De voertuigen hadden allemaal flinke blikschade opgelopen.

Het verkeer ondervond flinke hinder van het ongeval. De snelweg A2 werd bij Budel en Maarheeze tijdelijk afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer mocht dit keer gebruik maken van de ‘sluiproute’ door Maarheeze.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Mocht je naar Eindhoven willen gaan, houdt dan de verkeersinformatie in de gaten. Er staat nog altijd een file tot aan Weert-Noord (10.35 uur).

Update 11.00 uur

De politie heeft de snelweg weer opengesteld voor het verkeer. Er is echter wel maar 1 rijstrook beschikbaar vanwege bergingswerkzaamheden.

Update

De snelweg is weer vrij.

[nggallery id=’6074′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie