Start bouw 8 woningen

Algemeen Economie Weert Reageer 2 min. leestijd

(Foto’s) Woensdagmiddag is door wethouder Van Eersel het officiële startsein gegeven voor de bouw van 8 woningen aan de Kerk-/ en Sutjensstraat.

Aan de Kerkstraat worden 4 karakteristieke woningen gebouwd. Dis is op de locatie waar in 2014 een grote woningbrand woedde. De nieuwe woningen krijgen een karakteristieke uitstraling met rollagen en een mansardedak. De woningen zijn energiezuinig en duurzaam (A++) en typeren zich door de zeer ruime woonkamer met open keuken aan de voorzijde van de woning. De 1e verdieping is voorzien 2 slaapkamers, een badkamer en een praktische kast met witgoedaansluitingen. De tuinen zijn gesitueerd op het oosten en zijn voorzien van een stenen berging. Bij de woning behoren 2 parkeerplaatsen welke zijn gesitueerd op het achterliggende parkeerterrein en welke toegankelijk zijn vanuit de Sutjensstraat.

Op de hoek Sutjensstraat / Sutjensdwarsstraat worden 4 zeer ruime en complete woningen gebouwd. De woningen worden onder moderne architectuur gebouwd, zijn energiezuinig en duurzaam en typeren zich door de ruime woonkamer met open keuken aan de voorzijde van de woning. De 1e verdieping is voorzien 3 slaapkamers, een ruime badkamer en biedt via een vaste trap toegang tot de ruime zolderverdieping. De tuinen liggen gesitueerd op het westen.

Het project is ontwikkeld door CRE-Development uit Weert. Alle woningen zijn reeds verkocht, maar mocht je toch interesse hebben in bijvoorbeeld de artist impressions, kijk dan op: https://www.cre-development.nl/projecten.

[nggallery id=’6147′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie