Tollende auto op A2 na klapband

112 Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn donderdagavond omstreeks 19.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Weert.

In de rijrichting van Weert naar Eindhoven had ter hoogte van De Wildenberg een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto kreeg tijdens het rijden een klapband waarna deze begon te tollen op de snelweg. Wonder boven wonder kwam de bestuurster van de auto er zonder kleerscheuren vanaf. De auto kwam vervolgens met de neus in tegengestelde richting tot stilstand tegen de vangrail.

De bestuurster had een engeltje op haar schouder, aldus de politie. Ten tijde van het ongeval was het druk op de snelweg. Gelukkig heeft ze niemand anders geraakt. De beschadigde auto is afgesleept door een berger.

[nggallery id=’6086′]

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie