Win kaarten voor Fifty Shades Freed

Winactie – De vastelaovendj is voorbij, dus tijd voor spannende zaken. WdG mag in samenwerking met Gotcha! Cinema 5 x 2 kaarten weggeven voor de film ‘Fifty Shades Freed’. De winnaars krijgen ook nog eens een glaasje bubbels erbij.

Over Fifty Shades Freed

Acteurs Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Het nieuwste deel gaat verder waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden.

Anastasia treedt in het huwelijksbootje met Christian Grey. Hun huwelijks komt al snel voor enkele hevige uitdagingen te staan, met een architecte die achter Christian aanzit en de voormalige werkgever van Anastasia die wraak op haar wil nemen.

Prijsvraag

Wil je kans maken op gratis kaarten voor de film? Beantwoord dan de vraag en vul het onderstaande formulier in. Onder de juiste inzendingen worden op 22 februari 2018 de winnaars geloot. De winnaars krijgen deze dag van WdG bericht met nadere gegevens. Je mag zelf een datum bepalen wanneer je de film wil gaan zien. Voorwaarde is wel dat je zelf gaat. Je mag je metgezel natuurlijk zelf kiezen… ter inspiratie of gewoon voor een gezellig avondje uit.

Bekijk de trailer

https://youtu.be/LqvXU2svaok

De prijsvraag is beëindigd. De winnaars (Janine, Miriam, Linda, Marina, Sandra) hebben een bericht ontvangen van WdG.