Nederweert – (Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 16.25 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Randweg Zuid in Nederweert.

Ter hoogte van de kruising met verkeerslichten bij de Nikkelstraat was een personenauto in botsing gekomen met een vrachtwagen. De brandweer kwam ter plaatse voor een mogelijke technische bevrijding. De bestuurder van de auto kon uiteindelijk op eigen kracht het voertuig verlaten. De brandweer ondersteunde bij het reinigen van het wegdek zodat de weg weer zo snel mogelijk vrij kon worden gemaakt voor het overige verkeer.

De bestuurder van de auto is ter plaatse nagekeken en vervolgens voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij en kon na de administratieve afhandeling zijn weg vervolgen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.