Auto’s botsen op kruising

(Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 23.45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de kruising Maaseikerweg / Ringbaan-Zuid.

Op de kruising waren twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Een van de betrokken auto’s kwam uit de richting van Stramproy en maakte volgens getuigen een onverwachte draaibeweging naar een andere richting. Een naderende auto kon hier niet meer voor uitwijken met een botsing tot gevolg. De auto begonnen te tollen en kwamen bij de verkeerslichten tot stilstand.

De betrokken bestuurders kwamen met de schrik vrij. Omdat ze klaagden over misselijkheid kwam ook een ambulance ter plaatse. Beide bestuurders zijn in de ambulance nagekeken. Ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De auto’s raakten flink beschadigd en zijn afgesleept door een berger.

Video via Youtube

https://youtu.be/ABDKRw2zQPM