Na hun succesvolle show op Bevrijdingsfestival Limburg in 2016 keren The Hillbilly Moonshiners op zaterdag 5 mei terug naar Roermond.

De Weerter band speelde afgelopen jaren op de grootste festivals zoals Sziget en Dauwpop en momenteel trekt de band met de The Hillbilly Moonshiners play Mumford and Sons tournee langs diverse popzalen en festivals in Nederland en ver daar buiten. Na een knallend optreden op de Sena Talent Stage in 2016 maakt de band dit jaar haar opwachting op de MainStage tijdens hét bevrijdingsfestival van Limburg.

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band is een hedendaagse band die moderne pophits vertaalt naar country en folk. Met hun vertolkingen van hits als Black or White van Michael Jackson en Can’t Feel My Face van The Weeknd is de band uitgegroeid tot een absolute smaakmaker in het Nederlandse countrypop circuit.

Sinds 2014 timmert de band hard aan de weg, met shows in diverse popzalen in Nederland en daar buiten. Op zaterdag 1 december organiseert de band traditiegetrouw haar eigen festival The Hillbilly Moonshinerrs and Friends in Muziencentrum de Bosuil in Weert, waar dit jaar bevriende artiesten als Judy Blank en Tim Knol op het podium staan.