The Hillbilly Moonshiners kondigen supportact aan

Op zaterdag 9 december 2023 keren The Hillbilly Moonshiners terug naar hun roots met de jaarlijks terugkerende show in Poppodium de Bosuil. En zoals gebruikelijk komen ze niet alleen: dit jaar geeft de band Jick Munro and the Amazing Laserbeams acte de présence. Zij waren eerder al te zien op festivals als Pinkpop en Zwarte Cross en zijn een garantie voor één groot feest! De kaartverkoop voor dit concert is gestart en tickets zijn verkrijgbaar via www.debosuil.nl.

Sinds 2014 touren The Hillbilly Moonshiners langs de internationale podia en festivals om hun fans te trakteren op de ultieme Western-experience! De band blaast de hits van vroeger en nu nieuw leven in met hun mix van country, bluegrass en folk maar boven al: heel. veel. feest! Dat bleek al tijdens optredens op grote festivals als Sziget Festival, Zwarte Cross en Paaspop, maar ook tijdens uitverkochte concerten in alle uithoeken van Europa. Schraap je keel en zet je schrap, want dit wordt een avond om niet snel meer te vergeten!

Jick Munro and the Amazing Laserbeams

Het is niet voor het eerst dat Jick Munro and the Amazing Laserbeams hun opwachting maken tijdens een concert van The Hillbilly Moonshiners. Zo stond de band in 2017 ook op het Bosuil-podium tijdens The Hillbilly Moonshiners and Friends. In hun 10-jarige bestaan heeft Jick Munro bewezen een gerespecteerde live-act te zijn, met optredens op onder meer Pinkpop, Paradiso Amsterdam, Zwarte Cross en TT Assen.

Bekijk de promo: https://youtu.be/AyI9Ms6JZCM