Kop-staart botsing op A2 bij Weert

112 Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdagochtend gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Weert.

In de rijrichting van Weert naar Eindhoven had ter hoogte van de Wildenberg een kop-staart botsing plaatsgevonden. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij. Wel kwam een ambulance ter plaatse om de inzittenden te controleren op verwondingen.

De auto’s liepen blikschade op en zijn afgesleept door een berger. Het verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval. De afhandeling vond op de vluchtstrook plaats en de dagelijkse file richting Eindhoven stond er toch al.

[nggallery id=’6168′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie