Concert Con Amore & Linda Zijlmans

Foto via: https://www.facebook.com/lindazijlmansmusic/

Op zaterdag, 17 maart a.s. organiseert gemengde zangvereniging “Con Amore” een veelbelovend muzikaal ‘Lenteconcert’ samen met soliste Linda Zijlmans, zanggroep “Tössedoor” en het opleidingsorkest van harmonie “St. Antonius”.

Linda Zijlmans is een veelzijdige sing-song writer uit Venlo. Ze maakt en zingt luisterliedjes in het Limburgs dialect. De liedjes geven een schets van wie ze is. Met de single van “honger van mien hert” stond Linda wekenlang op nr. 1 in de Limbo top 10. Eind 2009 verscheen haar eerste EP, getiteld “Vaerder” en haar laatste CD komt binnenkort uit.

Zanggroep Tössedoor is ontstaan omdat alle leden het zingen tussen hun drukke leven door doen. Ze zingen Nederlandstalige en Limburgse liedjes. Het zijn meezingers, levensliedjes en luisterliedjes. Het is een groep van 14 dames en heren, waarvan 2 accordeon spelen.

Het opleidingsorkest van harmonie st. Antonius is voor jong en oud. Het is hier mogelijk om muziek te leren op een leuk instrument. Het orkest staat o.l.v. Tjeu Snoek. Gemengde zangvereninging “Con Amore” zal een sfeervol en veelzijdig programma brengen o.l.v. Sylvia Berghs en aan de piano Jean Pierre Steijvers.

Veel positieve elementen om het ‘Lenteconcert’ te doen slagen. Iedereen wordt uitgenodigd op zaterdag 17 maart a.s., om 19.30 uur in Buurtcentrum ‘Moesel’, aan de Christinalaan 25 te Weert. Entree is gratis.