(Foto’s) De hulpdiensten zijn woensdag rond 8.20 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 tussen Budel en Weert.

In de rijrichting van Weert naar Eindhoven waren twee personenauto’s en een motor met elkaar in botsing gekomen. De motor raakte beschadigd, lekte olie en moest worden afgesleept door een berger. De motorrijder was ongedeerd gebleven.

De twee betrokken personenauto’s hadden lichte schade. Deze zijn doorgereden om de schadeformulieren elders in te vullen zodat het overige verkeer geen hinder ondervond. Het verkeer heeft vrijwel geen hinder ondervonden. Er stond toch al file op het traject.

1 REACTIE

  1. Het is misschien een voorbarige conclusie maar ik vind motoren die tussen de auto’s door een file rijden best gevaarlijk. Vanochtend op hetzelfde traject was het ook bijna prijs toen een auto van rijbaan wisselde en de motor moest uitwijken. Sorry voor de motorrijders maar van mij mogen ze dat wel verbieden.

Comments are closed.