Restaurant Wildenberg in de prijzen

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Op maandag 5 maart vond de Award Uitreiking van de Verkiezing van het Leukste Restaurant 2018 plaats in het “Award Show Theater” in Gorinchem, dat speciaal voor de Leukste restaurants van Nederland wordt ingericht tijdens de vakbeurs Bakkersvak.

Tijdens deze feestelijke uitreiking werden de gemeente winnaars in het zonnetje gezet en werden de provincie en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd door Katja Schuurman. Vanaf 4 januari 2018 kon er in ieder gemeente van Nederland gestemd worden op de leukste restaurants.

Restaurant De Wildenberg Goudreinet, gelegen naast de A2 in Weert, werd de winnaar binnen de gemeente Weert. Het team kreeg uit handen van Katja Schuurman een award uitgereikt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie