Woonboerderij stroomt vol water

(Foto’s / video) – De hulpdiensten zijn dinsdagavond omstreeks 18.30 uur gealarmeerd voor een wateroverlastmelding op de Moeselpeelweg in Weert.

Op het zandpad bij de betreffende woning werd opvallend veel water aangetroffen. Aan de buitenzijde van de woning was het watergekletter goed te horen. De politie schakelde de brandweer in om nader onderzoek te doen.

Omdat er niemand aanwezig was in de woning werd de deur geforceerd met een ram. Vervolgens ging de brandweer op onderzoek uit. Op de bovenverdieping vannde woning werd een gesprongen waterleiding aangetroffen. Vermoedelijk is deze beschadigd geraakt tijdens de vorstperiode.

De afgelopen dagen was er zoveel water naar beneden gekomen dat de kelder was volgelopen. Het water zocht zich via de voordeur en de muren een weg naar buiten. Zodoende liep ook het zandpad vol water.

WML is ingeschakeld om het lek te verhelpen. De woning wordt binnenkort te koop aangeboden via een online executieveiling. Dus als je nog een woning met een zwembad in de kelder zoekt, kun je hier terecht: https://www.bog-auctions.com/auction/lot/4904/10344. Ook een graafmachine in je tuin is inbegrepen.

Video via Youtube

https://youtu.be/lGIbe-oNa2A

[nggallery id=’6169′]