Aandacht voor Heerschap-terreinen

Plaats een reactie

Dinsdag ondertekenden Stan Heerschap van Jumbo Heerschap & Bakkerij Heerschap en de heer Jos Bisscheroux, projectleider van Prio Verve en Jeroen de Wit, uitvoerder van Prio Verve een samenwerkingsovereenkomst.

Stan Heerschap: Wij vinden dat het voor onze buren en onze klanten altijd voor elkaar moet zijn rondom onze winkels. Om dit goed te kunnen doen heb je vaklieden nodig met het juiste gereedschap. Daarnaast kunnen we medewerkers niet telkens van hun werk halen om hen vervolgens enkele uren lang het parkeerterrein te laten vegen. We zijn op zoek gegaan naar een partner en hebben deze gevonden in Prio Verve.

Jos Bisscheroux: Prio Verve is een goede bekende in Midden- en Noord Limburg met een uitloop naar een deel van Brabant. Hier liggen onze wortels. Al decennialang zijn we in deze regio actief in de schoonmaak, beheer, groenvoorziening en vakopleidingen. Bij meer dan 1000 locaties verzorgen wij een schone en prettige omgeving om in te wonen, werken, leren en leven. Samenwerken met ons betekent echt maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door social return, het meewerken aan de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, wordt nu samen met de Heerschap Groep concreet invulling gegeven aan de P van people in het duurzaamheidsprincipe people – profit – planet.

Stan Heerschap: Juist vanuit deze gedachte zijn we trots op deze samenwerkingsovereenkomst en dat we hier en daar een perkje van de gemeente wat extra aandacht geven, dat nemen we op de koop toe.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie