Toptafeltennisster geeft clinic in Weert

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s / video) In Sport Aan de Bron werd woensdag door TTV Zuiderhuis/Megacles in samenwerking met de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) een tafeltennisclinic voor 55-plussers georganiseerd. Speciale gast was Bettine Vriesekoop. Zij was jarenlang Nederlands beste tafeltennister op nationaal en internationaal niveau.

Ook wethouder Geert Gabriels was aanwezig om het belang van de sport in het algemeen te ondersteunen en benadrukte dat het voor jong en oud goed is om te sporten. Ook hij nam een batje in de hand en speelde een potje tafeltennis mee.

Het eerste deel van de clinic Bettine gaf bestond uit het delen van haar levensverhaal. Bettine begon op haar twaalfde met tafeltennissen en heeft in haar carriere naar steeds grotere doelen toegewerkt. Sinds 2002 is ze niet meer actief in de topsport en tegenwoordig geeft ze clinics, zoals woensdag in Weert.

Video via Youtube

https://youtu.be/YuwiCDBDw9k

[nggallery id=’6253′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie