Unieke en spectaculaire clinic Downhillen en Kids MTB clinic

Plaats een reactie
Ingestuurde foto TWC Weert

Op zondag 12 november krijgen kinderen en jongeren de kans om deel te nemen aan de Land van Horne MTB Toertocht & Gravelride. Ze kunnen kiezen tussen de kids MTB clinic of de spannende Downhill clinic. Serge van den Berg, de initiatiefnemer en organisator van deze clinics, is verheugd dat het ook dit jaar weer is gelukt om deze evenementen te organiseren.

Van den Berg zegt: “Het is niet altijd gemakkelijk om kinderen aan het sporten te krijgen, zeker in het digitale tijdperk waar jongeren vaak de voorkeur geven aan videogames en iPads boven buitensporten.” Gelukkig erkennen Limburg Cycling en de gemeente Weert dit probleem en zorgen ze, net als vorig jaar, ervoor dat het financieel haalbaar is om deze laagdrempelige sportactiviteit voor de jeugd te organiseren.

De clinics worden geleid door een gecertificeerde trainer en bijgestaan door ervaren trainers van TWC Weert. Meer informatie over de clinics is te vinden op de website www.twcweert.nl. Als onderdeel van de clinics is er een MTB-tocht over de kidsroute naar de Tungelerwallen, waar tevens een rustplaats is ingericht met versnaperingen. Ouders zijn ook welkom om met hun kinderen mee te fietsen.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan een clinic op zondag 12 november? Meld je dan aan door een bericht te sturen naar [email protected] met vermelding van je naam, adresgegevens en je keuze voor de Kids clinic of de clinic Downhillen. Deelname aan de clinics is kosteloos, dankzij een unieke samenwerking tussen TWC Weert, Limburg Cycling en de Gemeente Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie