Veiligheidsonderzoek caravans

Op zaterdag 14 april 2018 bestaat er weer de mogelijkheid om jouw caravan een veiligheidsonderzoek te laten ondergaan. Campers worden niet nagekeken. Deze dien je namelijk
A.P.K. te laten keuren in een garage.

De organisatie is in handen van Veilig Verkeer afdelingen Weert en Nederweert. Aan het veiligheidsonderzoek zal medewerking worden verleend door de Rijksdienst voor het
Wegverkeer Venlo, door Profile Tyrecenter Peter Stultiens B.V. uit Weert en door de brandweer van Veiligheidsregio Limburg-Noord.

Het veiligheidsonderzoek omvat de gehele techniek inclusief gas, banden, elektrische installatie, technische toestand van de totale constructie enz. Het veiligheidsonderzoek zal dit jaar weer plaatsvinden bij Allers Bedrijfsauto’s aan de Marconilaan op het bedrijfsterrein Kampershoek.

De kosten bedragen € 20,- voor niet leden en € 10,- voor leden van Veilig Verkeer Nederland. Opgave kan geschieden bij W. Niessen, Jean Verheggenstraat 14, 6001 SX in Weert, telefonisch 06-53155240, of per e-mail: [email protected]. Na opgave ontvangt je bericht over de tijd en plaats.