Wandeling in gebied van smokkelaars

Kom op zondag 18 maart naar de Bob’s Adventure Store Lentewandeling en wandel door het prachtige natuurgebied Kempen-Broek. Laat je verrassen door het afwisselende landschap waar ooit.

Bokkenrijders en smokkelaars zich schuil hielden en wandel over paden waar je nog niet eerder liep. De routes lopen voornamelijk over onverharde en rustige, verharde wegen door de gevarieerde natuur van Belgisch en Nederlands Limburg. Je kan vanaf 08.00 uur starten en kiezen uit afstanden van 7, 10, 15, 20 of 30 km. Ook leuk om te doen met het hele gezin.

De organisatie is in handen van Atletiek- en Wandelsportvereniging Weert. De wandeling is geschikt voor Nordic Walking. Je kan starten vanaf 08.00 uur bij Partycentrum de Sluis, Industriekade 58 te Weert en het secretariaat is open tot 16.00 uur.

Onderweg kun je lekker even bijkomen bij de centrale verzorgingspost. Hier kun je tegen een vriendelijk prijsje genieten van zelfgemaakte soep, vers belegde broodjes en Limburgse vlaai. Meer informatie vind je op www.avweert.nl of via de mail: [email protected]