Restaurant Hense Koeëb in de prijzen

Restaurant Hense Koeëb in Stramproy is in de prijzen gevallen. Volgens het Heineken Goed Getap-programma zijn ze het ‘Beste restaurant / eetcafe’ van de regio Limburg. Het team kreeg woensdag de bijbehorende trofee in de vorm van een spatel uitgereikt.

Het Goed Getapt programma is het grootste kwaliteitsprogramma in de Europese Horeca. HEINEKEN ondersteunt, traint en toetst horecaondernemers en -medewerkers in het structureel verbeteren van de kwaliteit en de omzet van dranken. 2.000 horecaondernemers met Heineken, Brand of Amstel op de tap doen jaarlijks mee met het programma. De deelnemers zijn herkenbaar aan het Goed Getapt-gevelschild, een kwaliteitskeurmerk voor de ondernemers.

Het team van de Hense Koeëb is bijzonder trots op het behalen van de prijs. “YES !!! 1e prijs goed getapt categorie restaurant regio Limburg.!!!”