Vrouw aangerand in trein

112 Reageer 2 min. leestijd

De politie doet onderzoek naar een aanranding van een 21-jarige vrouw in de avond van 11 maart jongstleden in de stoptrein van Weert – Maarheeze naar Tilburg. In verband hiermee is de politie zoek naar een belangrijke getuige; een jongeman die schuin tegenover de vrouw in hetzelfde treinstel zat.

Trein

Het 21-jarige slachtoffer nam op zondagavond 11 maart jongstleden de laatste trein vanuit Maarheeze naar Tilburg. De trein vertrok om 22.56 uur en kwam om 23.54 in Tilburg Centraal aan. In de trein kwam een onbekende man naast haar zitten die een gesprek aanknoopte. Plotseling betastte de man haar tegen haar wil en begon haar te zoenen. Vermoedelijk is de man om 23:34 uur in Boxtel uitgestapt.

Signalement dader

Het gaat om een man die naar schatting tussen de 25 en 27 jaar is. Hij droeg een legergroene jas met een kraagje. Hij had haar tot op zijn schouder en sprak Nederlands met een buitenlands accent.

Belangrijke getuige

Nadat de man uitgestapt was in Boxtel kwam een jongen, die schuin tegenover het slachtoffer zat en een blikje bier had zitten drinken, bij haar zitten en vertelde haar alles gezien te hebben. Deze getuige zou een lange, slanke jongen met blond kort haar betreffen. Hij droeg een rond gekleurd mutsje op zijn hoofd en had een rugzak bij zich. Vermoedelijk is deze getuige uitgestapt op Station Tilburg Universiteit.

De politie wil heel graag met deze jongeman in contact komen. Herken je jezelf hierin of weet je wie dit zou kunnen zijn? Neem contact op met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of door het formulier in te vullen via: https://iwdg.nl/2ESZnRp

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie