(Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdag omstreeks 11.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Graafschap Hornelaan.

Op de toerit naar de Ringbaan-Oost had een botsing plaatsgevonden. Een auto wilde oversteken richting de toerit en zag daarbij een naderende auto op de Graafschap Hornelaan over het hoofd. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. Uit voorzorg kwam wel een ambulance ter plaatse om de slachtoffers te controleren op verwondingen. De bestuurster van de auto die wilde oversteken is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto’s waren total-loss geraakt door het ongeval en worden afgesleept door een berger. De politie ondersteunde bij de administratieve afwikkeling van het ongeval. Het verkeer wordt omgeleid. De politie doet onderzoek naar de toedracht naar het ongeval.

1 REACTIE

  1. Voor de schuldvraag lijkt me vooral de snelheid van belang: Die moet veel te hoog zijn geweest voor die zwarte wagen

Comments are closed.