40ste Braderie in Budel-Schoot

Plaats een reactie
Foto via: braderiebudelschoot.nl

Budel-Schoot – Op 10 mei aanstaande zal de dorpskern van Budel-Schoot voor de 40ste keer in het teken staan van de jaarlijkse braderie. Naast de vele marktkramen, eetkraampjes, leuke koopjes en bovenal gezelligheid zal ook een hobbymarkt deel uitmaken van de braderie. Daar het de 40ste editie betreft is er gekozen om er een speciale editie van te maken, waarbij een goed doel centraal staat!

Stichting Harmonie Budel-Schoot gaat samen met Harmonie Sint Antonius, Campagneteam Huntington Actiegroep Budel met medewerking van Rood Wit ’67 er alles aan doen om deze feestelijke editie als grandioos de boeken in te laten gaan.

Op het Vogelsplein, het hart van de braderie, zal het Campagneteam Huntington Actiegroep Budel allerlei activiteiten organiseren met het ultieme doel om zoveel mogelijk geld op te halen om in de toekomst te komen tot een levensreddend medicijn voor de ziekte Huntington! Op het aanwezige podium zullen naast een dj ook verschillende dansoptredens te bewonderen zijn. De jeugd kan zich op het plein vermaken op springkussens, bij het schminken of bij het winnen van leuke prijsjes in de grabbelton.

Verder zal het rad van fortuin met enige regelmaat voor de volwassenen draaien waarbij hele mooie prijzen te winnen zijn! Dit allemaal voor het goede doel! Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht waardoor echt alle ingrediënten aanwezig zijn om richting Budel-Schoot te komen op 10 mei aanstaande. Vanaf 11:00 uur is de braderie geopend en kan men op koopjesjacht tot 17:00 uur.

Meer informatie: http://braderiebudelschoot.nl/ en https://www.facebook.com/braderiebudelschoot/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie