Kelpen-Oler – (Foto’s) Een boer schoot dinsdagmiddag een politie-agent te hulp in Kelpen-Oler.

Een politieagent was onderweg naar een klus nabij de Mildert tussen Kelpen-Oler en Nederweert. De klus die hij moest uitvoeren moest gebeuren in het buitengebied en was alleen bereikbaar via een landweg door een bosgebied. Ondanks het mooie en droge weer was de weg toch nog drassiger dan gedacht.

De agent had al zijn twijfels om door te rijden en wilde vervolgens via een zijweggetje keren. Echter kwam de politiebus vast te zitten in de modder en kon geen kant meer op.

Een berger werd opgeroepen, maar ook hij kon geen hulp bieden. Er werd vervolgens bij een boer aangeklopt die bereid was om de medemens uit te problemen te helpen. Met een traktor kon de politiebus vervolgens uit de modder worden getrokken.

De agent kon opgelucht en zonder schade terug naar het bureau. De klus zal op een ander moment worden uitgevoerd.

Video via Youtube

https://youtu.be/l8YFOuW2DA0