Dode man op straat in Ospel

Update 12.15u – Ospel – (Foto’s / video) De hulpdiensten zijn vrijdag rond 5.15 uur gealarmeerd voor een incident op de Uliker in Ospel.

Op straat werd een levenloos lichaam van een man aangetroffen. Men heeft nog geprobeerd de man te reanimeren, maar de hulp mocht niet meer baten.

Vooralsnog is onduidelijk wat er zich heeft afgespeeld. Tientallen meters verderop ligt een auto met open portieren in de sloot.

De politie heeft de omgeving afgezet en is een onderzoek gestart.

Update

De politie heeft nadien een Burgernet-bericht verstuurd. Men is op zoek naar een persoon op een licht blauwe fiets van het merk Norta. De persoon in kwestie droeg 1 zwarte schoen met een oranje veter. De andere schoen werd in een naastgelegen weiland teruggevonden.

Update 8.27 uur

Inmiddels is duidelijk dat er afgelopen nacht een achtervolging heeft plaatsgevonden vanuit Brabant richting Limburg. Ter hoogte van Nederweert verloor de politie het voertuig, een gestolen auto, uit het zicht. Rond 4.45 uur werd vervolgens een auto aangetroffen in een greppel in Ospel. De inzittenden waren spoorloos. Tijdens een zoekactie werd in de omgeving de overleden man aangetroffen op de Uliker.

Bij de politie is een melding binnen gekomen van diefstal van een fiets vanaf de Nieuwstraat. Mogelijk is die weggenomen door een inzittende van de aangetroffen auto. Het gaat om een blauwe fiets (merk Norta). Hiervoor is ook een Burgernet bericht verspreid.

Update 12.15 uur

Het onderzoek is afgerond. Het stoffelijk overschot geborgen en de auto is afgesleept door een berger.

Video via Youtube

https://youtu.be/5V3YZMuezdg

[nggallery id=’6361′]