Gewonden en ravage bij ongeval op A2

2 reacties

(Foto’s / video) De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 18.10 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Weert.

Nabij de toerit bij Nederweert waren meerdere voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Twee personen raakten gewond bij het ongeval en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Naast twee personenauto’s zou ook een bus betrokken zijn geweest bij het ongeval. Deze stond met pech een aantal honderden meters verderop stil op de vluchtstrook. De inzittenden van de bus waren zover bekend ongedeerd gebleven.

Hoe het ongeval precies is ontstaan en wat de betrokkenheid van de bus is, wordt momenteel nog onderzocht door de politie. Vermoedelijk is het ongeval het gevolg van een olie-lekkage van de bus.

De snelweg is afgesloten voor het verkeer. Twee personenauto’s raakten zwaar beschadigd en daardoor lagen de brokstukken verspreid over de snelweg.

Update

De algehele afsluiting duur nog tot middernacht. Dit vanwege de reinigingswerkzaamheden. Het blijkt nogal een hardnekkig oliespoor te zijn, aldus de RWS verkeersinfo.

Video via Youtube

https://youtu.be/Yk1mrDyzp1c

[nggallery id=’6364′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties