Rookontwikkeling bij werkzaamheden

112 Brandweer Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 12.10 uur gealarmeerd voor een brand in het voormalig schoolgebouw aan de Wilhelminasingel.

In het gebouw vonden werkzaamheden plaats omdat hier binnenkort RICK zich zal gaan vestigen. Tijdens het open slijpen van een oude olietank in de kelder van het gebouw was rookontwikkeling ontstaan. Dat werd ook door een voorbijganger opgemerkt die zich zorgen maakte en de brandweer waarschuwde.

De brandweer kwam ter plaatse en heeft de situatie onder controle gekregen. In het pand was een sterke olielucht te ruiken en de brandweer heeft daarom het pand ook geventileerd. Bij het incident raakte niemand gewond.

[nggallery id=’6365′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie