Stadsgilde opent Hornehoof

Plaats een reactie

(Foto’s) Het woonzorgcentrum Hornehoof in Weert is dinsdagmiddag officieel en feestelijk geopend.

De opening van Hornehoof gebeurde in het bijzijn van Stadsgilde St. Catharina 1480. Het Gilde zorgde voor een warm welkom voor de gasten en mochten ook het onthullingsschot lossen bij het bekendmaken van de namen die de woongebouwen hebben gekregen. Ook wethouder Van Eersel en vertegenwoordigers van Wonen Limburg en Land van Horne was bij de opening aanwezig.

Op de plaats in Weert waar tot begin 2016 de Torenflat en het verzorgingshuis Van Berlo Heem stonden, prijken nu drie met elkaar verbonden woongebouwen (Catharina, Joris en Hubertus – namen van schutterijen) met in totaal 89 appartementen, zes groepswoningen en ruimten voor ontmoeting.

Bij de opening werd ook een standbeeld onthuld dat symbool staat voor de zorgzame moeder en kind verhouding. Na het officiële deel mochten de bewoners genieten van de festiviteiten. Ze werden natuurlijk getrakteerd lekkere hapjes die waren verzorgd door Kr8tig. Leerlingen van het Kwadrant hielpen de vrijwilligers mee om de bewoners om hun wenken te bedienen.

Bekijk een sfeerimpressie van de opening.

[nggallery id=’6315′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie