Kivabola staat voor Kindervakantiewerk Boshoven Laar en zal dit jaar worden gehouden van maandag 6 t/m vrijdag 10 augustus 2018 (week 32). Kivabola is een 5-dagen durende activiteitenweek tijdens de zomervakantie die zich richt op kinderen van groep 3 t/m 8 in Boshoven en Laar.

Tijdens de Kivabolaweek worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Het is een week waarin de kinderen kunnen genieten van leuke sporten, spellen en uitstapjes. Je kan jouw zoon of dochter opgeven via de website: http://www.kivabola.nl/aanmelden/aanmelden-kivabola. Het inschrijven is mogelijk van 1 t/m 30 april 2018 en verloopt volledig digitaal. De inschrijving is definitief als de betaling is afgerond. Inschrijven na april is niet mogelijk.

Ga voor meer informatie over Kivabola naar www.kivabola.nl. Of volg ons op Facebook via www.facebook.com/kivabola.