Koeien ‘dansend’ terug naar de wei

Algemeen Cranendonck Regio Uitgelicht Reageer 1 min. leestijd

Maarheeze – (Foto’s / video) Na een winterperiode op stal mochten zondag de koeien van Melktap Maarheeze weer terug naar de wei. Een heugelijk moment voor de koeien die dat zichtbaar laten zien door te ‘bokken’, springen en loeien.

Honderden mensen kwamen naar de boerderij om het spektakel te aanschouwen. Naast de koeiendans had het veebedrijf aan de Ulkendonken uitgepakt met een streekmarkt, proeverij en tal van activiteiten voor de kinderen. Ze mochten op hooibalen blikken, zich laten schminken en met de dieren knuffelen. Ook kon men over het boerenerf een kijkje nemen in de stallen.

Het evenement trok veel bekijks en mede dankzij het mooie lenteweer was het voor iedereen zichtbaar genieten. Bekijk een sfeerimpressie.

Video via Youtube

https://youtu.be/3zFqle4Hw0o

Een bijdrage van Foto Hammie

[nggallery id=’6306′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie